TERUG NAAR OVERZICHT PUBLICATIES

Ik was levensmoe, hoe ik mijn persoonlijke vrijheid herwon

Gevangen in de duisternis van mijn verleden, kluwen van pijn en angst. Ik ben misbruikt in het verleden en geestelijk mishandeld. Ik piekerde heel veel en had veel negatieve gedachten. Annick met haar Topfit Traject hielp mij er doorheen.”

Een publicatie van: Topfit na Narcisme

Hoe ik mijn persoonlijke vrijheid herwon met het Topfit Traject

Als ik terugkijk op mijn reis met het Topfit Traject, kan ik het nog bijna niet geloven hoe ver ik ben gekomen.

Het voelt als een eeuwigheid geleden dat ik vastzat in de duisternis van mijn verleden, gevangen in de kluwen van pijn en angst. Ik ben misbruikt in het verleden en geestelijk mishandeld. Ik piekerde heel veel en had veel negatieve gedachten. Samen met Annick heb ik daarom besloten om mijn verhaal anoniem te vertellen, ook omdat het misbruik heeft plaatsgevonden binnen de familie.

Omdat ik snel uit huis ben gevlucht kwam ik in contact met een verkeerde man, hij heeft mij geestelijke mishandeld en gemanipuleerd. Hij bleek achteraf een narcist. 

Jaren heb ik dit voor me gehouden totdat het niet meer ging.

Ik was levensmoe na misbruik en mishandeling

Regelmatig dacht ik: als dit het is dan hoeft het niet meer voor mij.

Gelukkig zag ik haar post op Facebook en ben ik in contact gekomen met Annick.

Dankzij de begeleiding van Annick Verboven en het programma van het Topfit Traject heb ik het licht aan het einde van de tunnel gevonden.

Het is niet altijd makkelijk geweest en enorm confronterend.

Annick bleef altijd geduldig en liet me zien dat de weerstand die ontstond mij sterker maakte.

Ik merkte dat ik minder uitstelgedrag ging tonen omdat ik mezelf krachtiger begon te voelen.

Een uitweg uit negatieve gedachten

Mijn met Annick reis begon met de Brug van Bewustwording. Het was een reis naar binnen, waar ik leerde om naar mijn eigen hart te luisteren en de diepgewortelde patronen en pijnen van mijn verleden onder ogen te zien. Het was ongemakkelijk en bevrijdend tegelijk om eindelijk de waarheid te erkennen en mezelf te bevrijden van de last die ik zo lang met me had meegedragen.

Op de Brug van Balans vond ik rust en vitaliteit. Door te focussen op goede voeding, lichaamsbeweging en ontspanning, begon ik me sterker en energieker te voelen dan ooit tevoren. Het was alsof ik langzaam maar zeker weer in contact kwam met mijn eigen kracht en veerkracht, en ik begon te geloven dat er hoop was voor mijn toekomst.

Hoe Annick met het Topfit Traject mij hielp

Maar het echte keerpunt kwam toen ik de STOP-techniek leerde na de transformatie sessies. Alles viel op zijn plaats.

Deze eenvoudige maar krachtige techniek hielp me om mijn gedachten te stoppen en terug te keren naar het hier en nu. Het was alsof ik eindelijk de controle terug kreeg over mijn eigen gedachten en emoties, en ik begon te begrijpen dat ik de kracht had om mijn leven te veranderen op een positieve manier.

Door de liefdevolle begeleiding van Annick Verboven, leerde ik om mijn diepste trauma's en blokkades onder ogen te zien en te transformeren. Het was een proces van zelfontdekking en zelfacceptatie, waarbij ik leerde om mezelf te vergeven en van mezelf te houden, precies zoals ik ben. Ik durfde mezelf te zijn en te leven naar mijn eigen normen en waarden, en ik leerde om grenzen te stellen en afscheid te nemen van vriendschappen die niet goed voor me waren. Ik vind mezelf weer mooi na jaren van walging voor mezelf.

Tijdens mijn reis heb ik ook denkfouten gemaakt. Ik geloofde bijvoorbeeld dat ik de pijn van mijn verleden moest verbergen en negeren, in plaats van deze te confronteren en te helen. Ik dacht dat ik niet waardig was om gelukkig te zijn, dat ik mijn verleden niet kon loslaten. Dankzij Annick en het programma heb ik geleerd dat deze denkfouten me alleen maar tegenhouden om mijn volledige potentieel te bereiken.

Mijn leven weer op de rit, sterker en veerkrachtiger dan ooit tevoren

Nu, aan de andere kant van de rivier, voel ik me sterker en veerkrachtiger dan ooit tevoren. Ik heb geleerd om te vliegen, om vrij te zijn van de lasten van mijn verleden. Ik voel me gelukkig en vol vertrouwen in mezelf en mijn toekomst.

Ik heb mezelf echt op nummer 1 gezet. Door de technieken die ik bij Annick heb geleerd, kan ik veel beter met moeilijke situaties omgaan en ben ik in oplossingen gaan denken.

Het Topfit Traject heeft mijn leven veranderd op manieren die ik me nooit had kunnen voorstellen.

Ik ben dankbaar voor de steun en begeleiding die ik heb ontvangen van Annick Verboven, en ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst nog meer voor mij in petto heeft. Ik vind het zo fijn dat ik weer mag en kan voelen.

Bedankt Annick dat ik mijn verhaal anoniem mag plaatsen.


Heeft u vragen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier

Via het contact formulier aanvraag gratis consult kunt u contact opnemen met de auteur van de publicatie. Het contact opnemen is gratis en verplicht u tot niets. De specialist zal zelf aangeven vanaf wanneer de kosten gaan lopen en wat deze kosten zijn. Het beste kunt u de met de specialist afgesproken kosten laten vastleggen in een email of een offerte. Volgens de algemene voorwaarden van dit platform houdt onze dienstverlening daar op. Wij zullen je wel vragen het contact met de specialist te waarderen door middel van een e-mail met daarin 3 vragen. Hoe waardeer je het (professionele) contact met de specialist, hoe waardeer je het contact inhoudelijk op het gebied van kennis van zaken, hoe waardeer je de snelheid van handelen / leveren van de specialist. Deze drie scores houden wij bij op de profielpagina van de specialist in een anomiem gemiddeld cijfer / score voor deze specialist zodat anderen er gebruik van kunnen maken. Wij stellen uw feedback dan ook erg op prijs.

Fleximaal.com meer klanten, beter online krachtiger ondernemen.
Studio Lot Interieur
uitgelicht
Studio Lot Interieur

Mijn missie is om de ruimte waarin je woont en werkt om te toveren tot een inspiratievolle plek, omringd door rust, helemaal passend bij jou.

Studio Lot Interieur

Fleximaal.com de ontbrekende schakel voor bedrijven.

Visitors

14.935

Pages served

2.142.452

Retention

10.5 min

Interactions

15.810

Updated 30-05-2024

Persoonlijke vrijheid Nederland

Persoonlijke vrijheid Belgie

Persoonlijke vrijheid Wijchen

Misbruik Nederland

Misbruik Belgie

Misbruik Wijchen

Geestelijke mishandeling Nederland

Geestelijke mishandeling Belgie

Geestelijke mishandeling Wijchen

Levensmoe na misbruik en mishandeling

Gevangen in de duisternis van mijn verleden. Hoe vindt je een uitweg wanneer je bent misbruikt en geestelijk mishandeld. Een uitweg uit piekeren en negatieve gedachten. Annick van Topfit na Narcisme met haar Topfit Traject hielp mij er doorheen. Nu mijn leven weer op de rit, sterker en veerkrachtiger dan ooit tevoren.

Kennisplatform Fleximaal.com

misbruik geestelijke mishandeling persoonlijke vrijheid misbruikt, manipulatie, familie misbruikt manipulatie familie Verkeerde man, Negatieve gedachten, Topfit Traject, Annick Annick Negatieve gedachten Verkeerde man Topfit Traject levensmoe, uitweg, patronen doorbreken uitweg patronen doorbreken levensmoe
Waarom fleximaal?

Zichtbaar & Vindbaar in Google

Je eigen website hoger in Google door collectieve SEO.

Snellere lancering nieuws

Dagelijks nieuwe content. Hoger in Google.

Extra marketing kanaal

Maandelijks tienduizenden bezoekers. Hoge retentie. Leads via je content.

Laagdrempelig in contact met je doelgroep

Voeg spelvormen (gamification) toe om drempels te verlagen en het eerste contact makkelijker te maken.

Marketing terwijl je werkt voor je klanten

Marketing automatisering voor MKB.

Marketing speeltuin voor ondernemers en marketeers

Wat werkt en wat werkt niet in je marketing, je test het snel met Fleximaal gesprinte marketing.

Competentie management en verbindingsmakelaar

"On the go" leren door modulair maatwerk.

Sneller schakelen workforce

Sneller schakelen, sneller schalen. Vacatures en detachering.

Leeds en projecten

Gaten in je cashflow? Doe mee aan projecten.